Goedendag klusser!

Dierenverblijven

Dierenverblijven

Dierenverblijven

Ook uw huisdieren genieten natuurlijk graag van het buitenleven in uw tuin en dat kan. Met deze dierenverblijven geeft u ze hun eigen plek, waar ze zich helemaal thuis voelen en die natuurlijk ook weer helemaal uw tuin passen. Praktisch, solide en mooi.

Wij leveren een ruim assortiment dierenverblijven, zoals:
Hondenhokken
Kippenverblijven
Konijnenhokken

KOMO
Alle geïmpregneerde tuinhout voldoet aan de KOMO-voorwaarden, waardoor het langduriger beschermd is tegen schimmel en houtrot. Het hout wordt geïmpregneerd, in eigen beheer, door middel van de vacuüm- en drukmethode. Alleen de producten waarbij dit logo staat zijn KOMO keur geïmpregneerd.

PEFC
Dit keurmerk waarborgt een milieuvriendelijk, een sociaal voordelig en een economisch leefbaar bosbeheer. PEFC / 01-31-80 

FSC
FSC® is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC® spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Tuinhout in ons assortiment is PEFC/FSC gekeurd hout.
Hout is een veel gebruikt product. Dit betekent dat hiervoor veel bomen worden gekapt. Wij willen u als klant kunnen garanderen dat het hout wat wij voor onze producten gebruiken uit goed beheerde bossen afkomstig is. Door middel van het PEFC of het FSC® keurmerk kunnen we dit.


Nijdam al 40 jaar vertrouwd in hout!

Hieronder een greep uit ons assortiment dierenverblijven

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren